torsdag 31 mars 2011

Hej och hå och Sture tycker om mina sopor

jaha i dag är den sån där dag - hata alla texter jag skriver dag! Uch fy och blä för alla min texter jag någonsinn skrivit och nej jag vill inte lämna in någon till antoligin och jag orkar inte skriva gå och dränk mig dag i dag. Och det blev inte bättre när sture hade haft ut ALLa sopor på mitt rum när jag kom för att ta ut han. Då blev jag arg billig hund? näää då bara mycket just då men jag tycker om honom men just då va han ganska billig. Men jag antar att man få skylla sig lite själv också om man har soporna synliga och inte i ett skåp antar jag. Aja men i alla fall så måste jag fixa så dom står under diskbänken. Och jag borde verkligen redigera texter i dag men jag tror jag gör det i helgen i stället nää i dag är det en förhäxad dag i dag! Ja i dag är det en sån dag kan jag lova! Och det är inte alls långt kvar tills antologin ska vara klar och det är inte långt kvar tills jag får åka hem heller och jag vet fortafarnde INTE nej uch jag får panik jag blir galen.

Och mamma ville inte tala om för mig vad jag ska göra heller vilket skulle vara enklast men ja nej jag vet inte jag vill så hjärna men jag vill också nej men allvarligt talat så är det en sån här dag i dag - ja men vi kan la lika hjärna skita i skiten tycker jag!
Men i alla fall mig ska göra saker i mon jag skjuter upp det just nu sen får vi se om jag orkar senare i kväll. Hatar press speciellt när jag ska skriva och nej men egentligen är det bara lite och redigera men nej just nu är det hata hata allt jag skrivit och jag får ha en sån dag tycker jag!
Nej ska se förhäxad det kan få mig glad och kanske lite taggad?
Jag ahr också gått igenom textsamtalen klapp på saras huvud eller axel eller nåt för nu ahr hon varit duktig och gått igenom dom så nu kan hon unna sig lite förhäxad. Och ja just det laga mat kanske hon borde göra också.
Och sen tävttar jag också behövligt de rena kläderna trytar nu!
Sen börjar man fundera på massa annat jag hatar mina tanker just nu vill någon byta tankar byter mot hum? vad fan som helst bara det inte är mina tankar tankar bortskänkes någon frivillig?

Inga kommentarer: