torsdag 12 maj 2011

Falska vänner har ingen plats i mitt liv!

Ja i bland kan man känna sig så äckligt besviken på folk när man känt en person så länge som jag har gjort så skiter den bara i mig. Vad fan ska man göra då? bli en tjatande bitch och säga åt denne att hallå jag finns också! Men jag vet att denna bryr sig inte denne bara skiter i det kastar bort det kastar det i soporna ignorerar och säger jaja men jag bryr mig inte för jag har ett perfekt liv. Ja men ha ditt jävla perfekta liv och ha ditt jävla tråkiga liv för perfekt är tråkigt!
Ja jag mår vara ganska slarvig och överallt och ingen stans och ja må vara lite pratig men jag skulle aldrig kasta mina vänner som står mig nära som denna gjort jag tycker bara det är så tråkigt att folk bara säger nej men självklart är vi vänner men den skiter i det.
Vänner hör av sig säger ibland ja men hej hur är det. Kanske men inte hörs varje dag eller kanske inte ens på månader nej kanske till och med inte ens på år men jag vet att dom vänner jag har finns där när jag behöver dig.
Och då spelar det ingen roll hur osams jag är med dom vänner jag har och känner och håller kär jag vet att de bara är ett telefonsamtal bort. Och jag vet också att jag kan räkna med dem och de kan också räkna med mig.
Men denne, bara sket i det ja men skit i det då jag orkar inte vara den som håller kontakten och hör av mig hela tiden. Nu orkar jag inte med denne mer jag vill inte ha med dig att göra bara så att du vet är du ute ur mitt liv och om jag vore du så håll dig borta från mig!

Falska vänner har ingen plats i mitt liv! Jag håller mig till dem jag kan snacka med och när dom ger mig något så ger jag precis lika mycket tillbaka är det inte så en riktig vän är?

Inga kommentarer: